5.14.2012

Winkelen voor percussie


Percussie is een van de oude muziekinstrumenten gebruikt door de vroege menselijke beschavingen. Deze instrumenten worden op grote schaal niet alleen gebruikt voor muzikale doeleinden, maar ook als een symbool van culturele en religieuze waarden. Voor het winkelen voor percussie-instrumenten is het altijd raadzaam om goed te begrijpen.

Alle percussie-instrumenten vallen onder twee grote groepen afgestemd en niet-afgestemde. Shakers en met de hand drums die undefined toonhoogtes maken behoren tot niet-afgestemde categorie waar, zoals marimba's, stalen pannen, en xylofoon dat is omschreven tonale bereik creƫert valt onder getunede categorie. Vandaag de dag een verscheidenheid aan percussie-instrumenten zijn beschikbaar in de markt.

Het wordt algemeen aangenomen dat de percussie-instrumenten zijn afkomstig uit Afrikaanse continent als symbool van hun oude cultuur. Djembe is een van de eerste versies van percussie. Het is eigenlijk een grote beker-vormige trommel uit hout gesneden en voorzien van dierenhuid. Dit instrument wordt gespeeld met blote handen en soms met stokken. Djembe is aan populariteit wint onder de westerse muziek liefhebbers onlangs.

De duim piano is een melodisch percussie-instrument met een uit hout gesneden lichaam en afgeplatte nagels of soortgelijke metalen toetsen. Tama of talking drum is verbonden met verticale snaren over het hele lichaam aan de veranderde plaatsen te produceren. Het wordt verondersteld om te praten met ervaren spelers tijdens het spelen met gebogen stok.

Udu is een pot gevormd percussie-instrument gemaakt van klei met een smalle mond en een gat in de zijkant. Dit instrument wordt gespeeld door het verslaan van de klei ondergrond in de ene hand en het bewegen van de andere hand op het gat en de mond het produceren van prachtige geluidseffecten. Gadam is een vergelijkbaar type klei instrument veel gebruikt in de Indische subcontinent tijdens het uitvoeren van Karnatische klassieke muziek.

Conga's zijn de meest gebruikte Afro Cubaanse percussie ontstaan ​​muziekinstrument. Oorspronkelijk conga's werden gemaakt van hout, duigen en kalfsleer hoofden. Synthetische en glasvezel schelpen worden gebruikt in de moderne conga's, wat resulteert in luider volume projectie. Conga's worden meestal geassocieerd met de twee andere soorten trommels genaamd tumba en Quinto. Meestal zijn deze drie instrumenten komen als een set en worden bewaard in conga gig zakken of gevallen voor betere prestaties.

Bongo's zijn een ander soort kleine trommels afkomstig uit Cuba en worden gespeeld in zittende positie houden van het instrument tussen de benen. Timbales waren oorspronkelijk ijzeren schepen die worden gebruikt bij het transport van suikerriet. Staal of messing wordt gebruikt in de moderne timbales om krachtige snijden toon die geschikt is voor alle muziek stijlen zoals rock, latin en fusion te produceren.

De xylofoon is een soort van afgestemde percussie-instrument gemaakt van houten balken van verschillende lengtes met trillende buizen onder hen met piano, zoals toetsenborden.

Houten, rubber of plastic koppen hamers worden gebruikt om dergelijke instrumenten te spelen. Xylofoons worden gebruikt in verschillende muziekstijlen waaronder etnische, jazz en klassiek.

No comments:

Post a Comment