5.14.2012

Waarom sommige muzikanten liever Remo Djembe


Remo djembe is een oude Afrikaanse instrument raakt nu de moderne muziek. Maar veel mensen weten nog steeds niet veel over. Er zijn mensen die niet eens kunnen voorstellen hoe dit ding ziet er in het bijzonder als die buiten de muziek wereld in zijn ware betekenis. Maar niet voor degenen die muziek georiënteerd in zijn werkelijke betekenis, zij zijn degenen die echt zult versteld staan ​​alleen door het horen van de naam van dit bijzondere muziekinstrument.

Voordat ik verder waarom dit instrument nog steeds druk op de moderne muziek zou het eerlijk genoeg om essentiële informatie die relevant is om het te bespreken in het voordeel van degenen die nog steeds niet veel weten over dit ding. Laten we daarom dingen een voor een.


 Remo djembe zoals de naam al doet vermoeden, is duidelijk gemaakt door de bekende drum maker Remo. Dit is natuurlijk erg populair in drumcirkels om vele redenen. Voor degenen die echt de hoogte van alle basisinformatie over de oorsprong van dit soort trommel zal zeker versteld staan ​​van dit instrument.

Veel liever deze oude soort trommel hebben voor een belangrijk ding. Het feit dat het de reputatie dat hij goed afgesteld is maakt het meer dan genoeg verleidelijk voor muzikanten. Het is eigenlijk gemaakt van glasvezel, en net als de conga het heeft ook een huid die vaak synthetische dat is bevestigd door de nokken die instelbaar is.

Er zijn nog andere goede eigenschappen van dit soort trommel, die veel muzikanten om het te hebben lokt. Maar net als de goede eigenschappen ook zo veel nadelen dat een of andere manier te maken anderen mijden uit, en niet te willen om het te hebben. Voordat we nodig hebben om het negatieve aspect van remo djembe bespreek het beste zou zijn om de positieve reputatie van eerste aan te pakken.

Het geluid consistenter omdat hij nooit wordt beïnvloed zowel door warmte en vocht. Dit komt omdat de huid het synthetische daarom is het waterdicht maken van een veel muzikanten met name degenen die zijn professionals, zal de voorkeur aan dit soort trommel hebben, omdat haar dat licht in gewicht waardoor het gemakkelijk voor hen om te taggen langs waar een bepaald optreden kan leiden ze met vrienden. Deze zijn in principe een van de vele redenen waarom veel musici de voorkeur aan dit soort trommel hebben voor verschillende optredens.

Aan de andere kant, een aantal van de eerder niet zo goede eigenschappen Remo djembe bezat onder meer haar liever niet mooie stem die niet over de diepte en warmte van een trommel met traditionele huid. Er wordt ook gezegd de maker remo niet aan de oorsprong van de djembe te erkennen speciaal de geschiedenis en cultuur achter deze typisch Afrikaans instrument.

Maar ook deze gebreken dat deze instrumenten probeerden te tint met niet meer dan genoeg voor degenen die de passie hebben voor het te ontmoedigen. Het wordt zelfs gezien dat dit vroeger Afrikaanse instrument nu een eigen plaats in de hedendaagse muziekscene hebben. Nu ik erover nadenk, zou er sprake zijn van muzikant die kan weerstaan ​​aan een eenvoudig te gebruiken instrument te stemmen, zoals de remo djembe?

No comments:

Post a Comment