5.16.2012

Welke maat Djembe Drum moet ik krijgen?


De djembe verpakkingsgrootte die u nodig heeft hangt af van uw eigen grootte, het niveau van bekwaamheid, en natuurlijk, de muzikale doel van de trommel. Djembe worden weergegeven terwijl zitten en ook staande - met behulp van een djembe band. Volwassenen moet algemeen hebben grotere vaten waarin de koppen 12 inch of meer. Jonge mensen moeten de kleinere trommel, met het hoofd grootte van 7 tot 10 centimeter. Om erachter te komen welke maat drum hoofd moet je gaan voor je nodig hebt om de hiel van je hand op de rand van de trommel - je vingers moet gewoon over te steken het midden van de trommel. Als je voor iets kleinere handen zal zijn te groot en je zult niet in staat zijn om schoon en verschillende geluiden te bereiken.

De positionering van de trommel tussen de benen is een belangrijke overweging bij het bepalen van de beste maat djembe. Men moet ervoor zorgen dat de trommel zij hebben gekozen comfortabel kunnen zitten tussen hun benen en dat hun armen kunnen doorhalen en raakte het hoofd vanuit verschillende invalshoeken. Enkele van de flexibele kunnen de stand van de trommel met hun benen beheersen en zelfs verplaatsen met gladde, minuut knijpen en losmaken bewegingen van de knieƫn tegen het lichaam van de trommel. Het is mogelijk te halen de trommel en goede een extra explosieve resonantie door gewoon met de knie.

Zodra de beginner heeft gekozen voor een drum, moet hij of zij een paar dagen om hun lichaam te krijgen, gebruik te drummen. Men moet de trommel te spelen vanuit verschillende posities, in de comfortabele positie van gaan zitten, om de lastige positie van het opstaan. Op die manier zou helpen een te doorgronden of ze hebben gekozen voor de juiste maat trommel. Dit brengt de idee van de "Suzuki" methode van leren muziek die ooit populair zijn. Kleine kinderen geleerd hoe de viool te spelen en vertrouwd te raken met het instrument door rond te lopen met het tijdens het spelen. Het punt is gewoon dat je lichaam moet wennen aan de trommel. Daarom omvang belangrijk. De djembe is echt een spiritueel instrument en men niet wil om te beginnen met het in een lastige relatie.

Schaalgrootte is een belangrijke factor om rekening te houden bij de beslissing over een djembe trommel. Zodra dit is vastgesteld kunt u dan gaan om te beslissen of u een houten djembe of een glasvezel djembe wilt, touwen afgestemd van mechanisch afgesteld en ten slotte de stijl van de djembe

No comments:

Post a Comment