5.16.2012

Djembe Drums for Music Therapy


Handgemaakte Afrikaanse djembe drums zijn prachtige instrumenten met een aantrekkelijk geluid. Niet alleen dat, deze vaten zijn nuttig voor de behandeling en genezing. Ritme is een essentieel onderdeel van de menselijke ervaring, te beginnen met het geluid van de hartslag van de moeder, terwijl nog steeds in de baarmoeder. Drum therapie is gebaseerd op dat gevoel verder te stimuleren genezing.

Muziek therapie met djembe trommels kunnen worden gebruikt in veel verschillende institutionele instellingen. Bijvoorbeeld, school kinderen van alle leeftijden genieten van een sessie van het spelen van ritme-instrumenten. Maar het voordeel verder gaat dan alleen plezier. Muziek maken is gevonden dat zij heilzaam zijn de intellectuele ontwikkeling van een kind als het verminderen van stress niveaus, zowel feiten die te maken drummen nuttig zijn als therapie voor kinderen met een handicap zoals ADHD, verstandelijke handicap of lichamelijke handicaps.

De djembe trommel dateert van ongeveer 700 jaar, waar het werd voor het eerst gemaakt in het Afrikaanse land Mali. De ambachtsman snijdt de trommel van een enkele lengte van de boomstam en tops met een dierlijke huid hoofd. De trommel is ontworpen om te passen tussen de benen van de speler worden trommelde met de handen. Muzikanten kunnen leren traditionele ritmes spelen of volgens de manier waarop ze zich voelen.

Drumcirkels worden voor vele soorten therapie. Bij gebruik in een groep, het gevoel van gemeenschap helpt de muziek in het creëren van welzijn. Drum cirkels zijn nuttig vonden voor een beroerte slachtoffers, kankerpatiënten, mensen die proberen om verslavingen te breken, en andere mensen jong en oud die worden geconfronteerd met uitdagingen. Drums worden gebruikt met de ziekte van Alzheimer patiënten en het is van mening dat drummen zelfs het immuunsysteem te helpen.

In een trommel cirkel, zal de leiding djembe drummer meestal vast op het ritme van de cirkel, met andere instrumenten volgen zijn voorbeeld. Andere gebruikte instrumenten omvatten rammelaars, shakers, bongo drums, ritme sticks, en tamboerijnen. Scholen vaak de aankoop van de instrumenten in de klas kits, zodat er voor elk wat wils te spelen zijn.

Bij de keuze djembe, is het belangrijk dat de grootte van de persoon die wordt spelen. Hoogte van de vaten van 12 tot 28 centimeter de diameter van de kop toenemende verhouding. De trommel moet rusten op de vloer of stoel wanneer de speler zit. Het hoofd van de trommel moet zich 3 of 4 centimeter boven de ronde. Daarom moet de kleine kinderen uitgerust met de kortste afmeting van djembe.

No comments:

Post a Comment