5.16.2012

5 Manieren waarop Playing the Djembe Drums Zal je leven te verbeteren


Wanneer de Mandinka smeden bekend als de Numu eerst de Djembe trommels, waarschijnlijk rond de 13e eeuw gemaakt, ze waarschijnlijk niet kunnen voorstellen hoe wijd en zijd de drums zou reizen en hoe populair ze zouden worden. Als de drums zich uitbreiden naar West-Afrika en tenslotte over de hele wereld, hun unieke sound werd synoniem met gevoel en originaliteit. Over de hele wereld een kon vinden Djembe drums voor de verkoop, hun populariteit daaraan voorafgaande. Met een unieke geschiedenis zo interessant als hun sound, hebben ze weinig instrumentale gelijken. Dit artikel gaat in op de persoonlijke voordelen van het spelen van dit soort trommel.

Dus, laten we eens kijken naar vijf manieren waarop het spelen van de Djembe drums zal uw leven te verbeteren. De naam is een belangrijke aanwijzing voor de naam komt van de woorden betekent "om samen te komen". Als u over het creƫren van eenheid en saamhorigheid, op zoek naar een aantal djembe drums te koop. U kunt de kunst van het samenbrengen van mensen als nooit tevoren. Een tweede voordeel is de creativiteit die je verwerft, aangezien deze unieke drums zijn meer over het improviseren dat het spelen van een vooraf ingestelde melodie. Kanaal je innerlijke componist met het geluid van de drums.

De fysieke inspanning van het spelen van dit soort trommel is goed voor je. Het is een milde maar effectieve oefening die ervoor zorgt dat je in vorm. Probeer te zoeken online voor djembe trommels te koop en aan stijlen en prijzen te vergelijken. Sommige van de grote West-Afrikaanse trommel spelers in de geschiedenis zijn te vinden in Mali, Senegal, Guinee en Ivoorkust. Bestudeer hen en hun land en verbeteren van uw kennis van de wereld en de bijzonderheden van dit fantastische instrument. Open je geest en hart om een ​​nieuwe wereld aan muzikale opwinding.

Het bereiken van een goede hand-drum-en hand-oog coƶrdinatie is een van de grootste geschenken drum spelers te realiseren dankzij het feit dat beide in het spelen. In Afrikaanse geschiedenis van de Djembe trommels werden gebruikt voor vele doeleinden waaronder communicatie, speciale rites de passage, het huwelijk en aan bepaalde mensen van het dorp te eren. Hun geluid is een integraal onderdeel van de Afrikaanse cultuur en heeft zich nu verspreid naar de rest van de wereld voor het genot en het plezier van iedereen. Of het nu voor een feest, een strand evenement, een optreden of gewoon om jezelf te uiten, zullen deze drums leveren elke keer weer.

No comments:

Post a Comment