5.16.2012

De Modern Day Djembe African Drums


De West-Afrikaanse djembe trommel, die wordt uitgesproken als "jembe" is ontstaan ​​vanuit de Mali Rijk en dat was een middeleeuwse beschaving van West-Afrika en gaat vele eeuwen terug. De Afrikaanse trommels waren en nog steeds worden gebruikt voor ceremoniële doeleinden en hebben meestal ratels gemaakt van tin aan hen gehecht en Ksink Ksinks. Toen krijgers gingen de strijd aan de drums werden gebruikt om hen te motiveren en worden nog steeds gebruikt voor dit doel.

Tegenwoordig is de Afrikaanse trommel wordt gebruikt voor entertainment en verenigt gemeenschappen. De djembe trommel en de sprekende trommels in het bijzonder worden steeds populairder over de hele wereld en worden gebruikt in drumcirkels gepaard gaan met andere instrumenten zoals de didgeridoo en andere moderne muziekinstrumenten als gevolg van de krachtige sound en veelzijdigheid. Deze drums zijn in staat om geweldige lage tonen en knetterende hoge tonen en worden nu gemaakt van verschillende materialen en dierenhuiden.

De verschillende materialen voor de vaten de trommel geven het geluid eigenschappen. Veel van deze vaten zijn nog steeds met de hand gemaakt door de tribale volkeren van Afrika, die ik kan toevoegen is veel beter dan die die massa worden geproduceerd in een fabriek. Er is niets om een ​​originele handgemaakte Afrikaanse trommel die met kop, gemaakt van een koe of geiten verbergen verslaan. De basis van de Afrikaanse trommels kunnen worden gemaakt van kersen, eiken, PVC of esdoorn en de traditionele basis heeft gewoonlijk traditionele Afrikaanse houtsnijwerk.

Bij het kopen van een Afrikaanse trommel moet je alleen kopen bij een betrouwbare handelaar, zoals rechtstreeks uit een tribale Afrikaanse. Als u de aankoop van een in serie geproduceerde synthetische drum zorg ervoor dat het een terugkeerbeleid. In tegenstelling tot de synthetische drums de oorspronkelijke geit huid en houten basis drums echt een heel apart geluid. De geproduceerde verschillende geluiden is afhankelijk van het gebruikte hout, zoals veel van de traditionele djembe zijn gemaakt van een zeer harde houtsoort, waardoor ze zwaar.

Afrikaanse trommels die zijn gemaakt van een lichte hout zijn veel gemakkelijker te hanteren en zijn ook minder gevoelig voor schade. Drum basis die zijn gemaakt van mahonie zijn licht van gewicht en produceren ook een helder open geluid, en mahonie is ook plantage gegroeid wat betekent dat ze milieuvriendelijk zijn. Je moet ook zorgen dat de trommel is niet gemaakt van een dunne enkele shell niet kopen deze omdat ze geneigd zijn om snel te kraken en leiden niet tot een goede basis geluid

We weten hoe moeilijk het is om hoge kwaliteit en originele Afrikaanse trommels gemaakt van authentieke materialen. Daarom streven wij ernaar om een ​​grote hoeveelheid informatie die u zullen helpen een weloverwogen beslissing en vind de perfecte drum zo snel en gemakkelijk mogelijk te verstrekken.

No comments:

Post a Comment