5.16.2012

Voorkomende fouten gemaakt bij het spelen van djembe


Hand drums zijn extreem populair geworden in de afgelopen jaren, zowel voor gebruik op het podium en in informele omgevingen zoals drum cirkels. De djembe trommel heeft zichzelf bewezen als zeer veelzijdig in beide scenario's. Een paar veel voorkomende fouten zijn die spelers vaak bij het afspelen van deze of enige andere vorm van handtrommel.

De djembe trommel is een zeer goede keuze voor spelers op zoek naar een trommel om veel verschillende geluiden te dekken. Veel verschillende stijlen van djembe trommels zijn beschikbaar voor andere speler de voorkeuren van beroep te gaan. Sommige drums hebben synthetische hoofden en anderen hebben natuurlijk drumvel. Elk type van het hoofd heeft zijn eigen uitdaging. Synthetische hoofd kan krijgen afgestemd te strak, waardoor veel "ring" en boventonen die je niet wilt. Met een natuurlijke hoofd, de tonen meer geneigd zijn tot "biologisch" en de trommel produceert minder boventonen. Als het hoofd krijgt over-spanning, kan het lastig zijn om naar beneden af ​​te stellen is. De eenvoudigste manier om dit te voorkomen is om de synthetische hoofd af te stemmen een beetje op een moment en het controleren van de toon als je gaat.

Een andere misvatting is dat als de drummer je moet spelen harder, of dat de grotere drums moeten harder worden afgespeeld. Dit is een veelvoorkomend probleem, maar het is niet erg attent. Als je naar een trommel cirkel met een paar mensen aan het spelen djembe trommels zult u waarschijnlijk merken alle spelers beukende weg en het volume gestaag toe. Djembe drums zijn in staat om heel hard, maar de schoonheid van de djembe is dat je niet hoeft te zijn de luidste te worden gehoord.

Een andere kwestie die hand in hand gaat met dit probleem is dat spelers de neiging te versnellen als ze spelen harder hebben. De beste manier om deze twee problemen te voorkomen is om gewoon gebruik maken van uw oren. Als je niet de spelers te horen om je heen, dan ben je waarschijnlijk te hard. Sommige mensen vinden het heel nuttig zijn om de ogen te sluiten voor een betere scherpstelling, immers, de trommel zal nergens heen.

De djembe is een grote trommel, en het is gemakkelijk om te spelen, zelfs voor een beginner. Echter, alleen omdat het gemakkelijk is om te spelen nog niet zeggen dat de basis moet worden genegeerd. Veel casual spelers hebben een goede tijd maar stampen weg zonder te weten hoe de verscheidenheid aan geluiden die mogelijk uit de trommel, coax terwijl andere spelers nemen de tijd om de basis van waar de tonen zich bevinden leren en hoe ze hen uit de djembe. Weten hoe de drie grondtonen op de djembe trommel te maken zal u toelaten om te spelen als een symfonie.

No comments:

Post a Comment