5.16.2012

Hoe Djembe spelen


Naast het feit dat een uitzonderlijke schriftelijk team, Alan Dworsky en Betsy Sansby zijn ook man en vrouw. Tot op heden hebben ze gewerkt aan acht boeken samen. Hoe Djembe spelen, een 96-pagina how-to boeken, bestaande uit negen hoofdstukken, is gedrukt op zuurvrij papier met soja-inkt - u kunt dit een van de milieubewuste boeken op uw referentie plank te overwegen.

Uitgerust met een meespeel-cd in zijn eigen zelfklevende envelop, dat is het handig om vast te houden aan de achterkant - gewoon afpellen het papier. Lezers kunnen zich verheugen op het leren van zeven traditionele West-Afrikaanse ritmes: Kuku, djole, Kassa, Madan, suku, Sunguru Bani, en Tiriba.

Het ritme van de afzonderlijke onderdelen zijn te vinden op de linker-of rechter luidspreker kanaal, waardoor het gemakkelijk is om een ​​ritme of de andere te isoleren tijdens het leren. Elke track duurt 5-6 minuten met een solist mee te doen voor de laatste paar minuten. Alle trommelen op de cd wordt uitgevoerd door Meester drummer, danseres en choreografe uit Mali, Sidi Mohamed "Joh" Camara.

Voorklep kunst van Toni Pawlowsky is absoluut levendige kleur en opvallende tribal en tropische beelden. Het toont een drummer zittend op de koning van de jungle, een leeuw. Illustraties door Jay Kendell, en bij te dragen illustrator Robert Jackson, zijn potlood geschetst in een zwart-wit-formaat.

'Hoe het boek gebruiken' wordt gevolgd door gedetailleerde instructies over het bereiken van verschillende klanken uit de djembe trommel ook wanneer het gewicht zich richten op de hand - wat belangrijk is bij het streven naar bepaalde geluiden. Dit boek is een goede gids voor basis-tel-en speeltechnieken. Het geeft ook tips over het beoefenen van de ruimte gebruikt om de drum in, hoe om te spelen comfortabel en ergonomisch correcte, gehoorbescherming, handbescherming en wat te doen wanneer de spelers ervaren hand pijn en nog veel meer.

Intermediair voor beginnende drummers zullen allemaal genieten van de wijze waarop de auteurs te onderwijzen. Door middel van geleidelijke stappen, bouwen ze elk deel van het ritme systematisch. Frasering en uitgangspunten worden ook besproken en duidelijk weergegeven op de hitlijsten. Enkele van de onderdelen zijn ook uitgerust met woordspelletjes te helpen met de juiste frasering.

Het boek introduceert swing voelt en ghost notes en pauzes in vier tijd. Flams, tellen in zes tijd, polyritmische spelen, pauzes in zes de tijd en het gebruik van zestiende noten worden ook verklaard in beknopte termen. In de 'Stemmen van de djembe' hoofdstuk visuele tekeningen hebben een keer gecompliceerde taak zeer gemakkelijk te begrijpen.

Hoe te spelen Djembe wordt afgesloten met een verklarende woordenlijst van termen en een lijst van studie bronnen met websites, boeken, video's, CD's en artikelen. Het boek bevat blanco kaarten voor drummers te kopiƫren en gebruiken voor het in kaart brengen van hun eigen ritme.

Dit boek is goed ontvangen in de drum ter wereld, en heeft doorgegeven via de handen van het drummen iconen Mickey Hart en Arthur Hull, die hebben goede dingen te zeggen over Hoe Djembe spelen.

Dit boek verdient de hoogste ratings. Mijn man en ik zal dit boek zeker aanbevelen aan al onze drum studenten en drummers we reparaties uit te voeren in de toekomst. Zonder twijfel hebben we veel geleerd al en verwachten om het boek te genieten voor bepaalde tijd.

Ik zou aanraden How To Djembe spelen voor iedereen die probeert om techniek te ontwikkelen en nieuwe ritmes ontdekken. Het beste aspect van dit boek is de meerdere onderdelen voor elk ritme - zodat lezers om samen met andere drummers, ook al zijn ze van verschillende spelen vaardigheden. Drummers zal waarschijnlijk vinden dat het wat tijd en moeite om echt onder de knie elk ritme, verwachten dat een paar weken door te brengen voor elk te nemen. Gelukkig kan de cd altijd worden verwezen om ervoor te zorgen de spelers houden het gevoel en de timing juist is. Het boek is comfortabel leergierig; groep workshop begeleiders zouden vinden dit boek bijzonder nuttig.

No comments:

Post a Comment