5.16.2012

Aarde Friendly Djembe


Het uitgangspunt van dit artikel is om een ​​goed begrip van het productieproces te vergemakkelijken helpen bij het gebruik van milieuvriendelijke verstandig hout om djembe trommels te produceren. Inkoop djembe trommels die zijn gemaakt van legaal gekapt, duurzaam hout helpen om onze wereld de bossen te beschermen, helpen bij het bewaren en onderhouden van een evenwichtig ecosysteem en helpen ondersteunen lokale economieën.

Onze wereld is meer verbonden dan ooit tevoren. De moderne technologie heeft de planeet een kleinere plaats door middel van geavanceerde ontwikkelingen zoals e-mail, breedband, internet, glasvezel, en natuurlijk de iPhone. Samen met deze vooruitgang komt informatie - veel en veel informatie. Trek je favoriete browser en type in 'Global Warming' en je zult zien dat Google heeft ongeveer 72.400.000 websites die deze trefwoorden bevatten geïndexeerd. Type in 'legaal hout' en zie je een indrukwekkende 21.600.000 websites gevonden. En hey, het die resultaten geboekt in slechts 0,07 seconden. Nu, dat is snel! Maar zelfs met al deze snelheid en informatie werd ik hard ingedrukt om een ​​fatsoenlijke inhoud te vinden van het soort hout dat wordt gebruikt in de productie van traditioneel gebaseerd djembes. Niet alleen dat, maar ik kon niet vertellen welke bedrijven zijn legaal hout, de voordelen van het gebruik van legaal hout, en de zorgen met behulp van met het gebruik van hout dat niet legaal was.

We zijn in de Boom Zakelijk

De traditionele djembe is uit hout. En veel van de djembe trommels die beschikbaar zijn voor aankoop in dit land worden geïmporteerd uit Indonesië, Thailand en Afrika. In feite is het merendeel van de Afrikaanse djembe trommels verkocht in de VS daadwerkelijk zijn gemaakt in Indonesië, waar volgens Indonesische ministerie van Bosbouw, wordt de ontbossing sinds 1998 geraamd op 2,8 miljoen hectare (7 miljoen hectare) per jaar. Gedurende de laatste 30 jaar hebben 's werelds tropische regenwouden gekrompen met 25% rond 12,3 miljoen hectare bos. De landbouw en de handel in tropisch hout zijn de belangrijkste oorzaken van ontbossing.

Helaas zijn veel bedrijven (klein en groot) in dit land nog steeds willens en wetens te importeren hout dat is niet duurzaam en legaal. Bijvoorbeeld, in een artikel geplaatst door de Chicago Tribune, tijdens de jaarlijkse vergadering een Lowe's afgelopen mei van 2006, een aandeelhouder stelde dat het bedrijf brengt jaarlijks verslag uit over de vooruitgang in de richting van zijn milieu-beloften. Het bedrijf heeft raad van bestuur niet mee eens en unaniem aanbevolen een stem tegen het voorstel. Waarom? Het is veel duurder om te verzekeren hout dat legaal is en duurzamer dan illegaal gekapt hout, die goedkoop kunnen worden verworven. Het kopen van illegaal hout helpt bedrijven bij te houden hun uitgaven naar beneden en de winst, maar in de tussentijd dat ze bijdragen aan een ondeugdelijke milieubeleid die zowel schadelijk en destructief.

Legally gecertificeerd hout - The Green Way!

Het goede nieuws is dat er vele certificeringen en processen die aanwezig zijn om goed te beschermen onze bossen en toch profiteren van hun overvloed. De eerste is met behulp van legaal hout. Eenvoudig gezegd, legaal hout wordt gekapt en verhandeld in overeenstemming met de wet. De producerende land is verplicht om naleving en handhaving van de wetten en regels te garanderen. Om er zeker van dat hout legaal is, moet de herkomst bekend en gedocumenteerd door middel van elke stap in de houthandel proces ... van het kappen van een boom op de verkoop van het hout in een winkel.

Dit duurzame hout is geproduceerd op een verantwoorde manier, rekening houdend met het milieu, de economie en de sociale omstandigheden. Dit betekent, bijvoorbeeld, niet kappen van meer bomen dan het bos zich kan veroorloven om te verliezen; planten van nieuwe bomen (herbebossing), het minimaliseren van de schade aan andere bomen en planten, de bescherming van de biologische diversiteit (dat wil zeggen het bereik van de dieren, planten en micro-organismen) en rekening houdend met de impact op de bodem, water, landschap en ecosystemen.

We kunnen allemaal Make A Difference

Bij het winkelen voor een djembe trommel is het belangrijk te weten wat de bron van het hout, zodat u kunt een meer gefundeerde beslissing. Inkoop djembe trommels die zijn gemaakt van legaal gekapt, duurzaam hout te beschermen onze bossen op aarde, helpen bij het bewaren en onderhouden van een evenwichtig ecosysteem en helpen ondersteunen lokale economieën. Verkrijg de feiten alvorens te kopen en vragen stellen. Het is uw aankoop beslissing die u helpt vorm te geven de wereld waarin we leven.

Hoe maak je een Djembe van legaal gekapt hout zoeken

Zoek een dealer die alleen werkt met milieuvriendelijke leveranciers die een regering certificeringsproces kan bewijzen. Vraag om een ​​kopie van het certificaat van de leverancier van de goedkeuring die laat zien de lokale overheid heeft het hout, gecontroleerd aan de wettelijke hout, en verleende toestemming om het hout uit het gebied waar het werd teruggebracht tot een ander gebied voor de productie te verplaatsen zijn geïnspecteerd te zien. Om zover te komen in het certificeringsproces, zou loggers of boom eigenaars moeten een licentie om de bomen te kappen en de regering heeft geïnspecteerd de bomen te zagen en gecertificeerd dat ze legaal zijn hebben.

Indien de leverancier heeft dit certificaat en is ook de fabrikant van uw djembe, dan kunt u zich erop vertrouwen dat u in staat bent om het hout van je djembe te herleiden tot de bosbouw afdeling.

No comments:

Post a Comment